Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános használtcikk kereskedés képes leírás - Használt cikkek.tlap.hu
részletek »

Általános használtcikk kereskedés - Használt cikkek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznaltcikkek.tlap.hu » Általános használtcikk kereskedés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adásvétel cserebere

Adásvétel cserebere

Használt és csomagolássérült, márkás termékeket árulunk. Eleinte hobbinak indult, mára hivatássá fejlődött tevékenységünk fő célja az lett, hogy minőségi termékeket kínáljunk elérhető áron, a lehető legegyszerűbb vásárlási módszerrel! Hazánkban az általános anyagi helyzet sajnos nem ad lehetőséget mindenkinek arra, hogy drága, új terméket vásároljon, akár ruházat, háztartási elektronika, vagy autófelszerelés tekintetében. Ezen weboldal pontosan erre ad megoldást! Nézzen szét a termékeink között, és győződjön meg róla, meglepően elérhető áron juthat hozzá a kívánt termékhez!

Eladó használt cikkek

Eladó használt cikkek

Eladó használt cikkek a Király portálon. Használt termékek több kategóriában. Használt ruhák, műszaki cikkek, mobiltelefonok, alkatrészek, bútorok, háztartási gépek, építési anyagok, lakásfelszerelési cikkek, és még sok más termék.

Fülöp Kereskedés

Fülöp Kereskedés

Nálunk olcsón vásárolhat és gyorsan, egyszerűen eladhat használt bútorokat, lakberendezési- és dísztárgyakat, műszaki cikkeket, szerszámokat, és bármi egyéb használt, de még hasznos tárgyat. Amiben még szolgálatára lehetünk: fuvarozás, költöztetés, zongora/páncélszekrény szállítás, rakodás, lomtalanítás, bútorszerelés. Hozzájárulunk ahhoz, hogy a feleslegessé, teherré vált, de még jó állapotú tárgyak újra hasznossá váljanak. A régi tulajdonos a megegyezéstől számított átlag 3 napon belül (!) helyet és pénzt szabadít fel. Az új tulajdonos a kívánt vagy szükséges tárgyhoz töredék áron jut hozzá, és megkíméli a környezetet a hasonló új termék előállításának és a régi szemétre kerülésének terheitől. (Sőt: van amit csak használtan lehet kapni, és a kor, a ritkaság külön érték lehet.) A tárgyakat lehetőség szerint rendbe hozzuk, munkával teljesebb értékűvé tesszük őket. Mindemellett állunk rendelkezésre teherautónkkal, karjaink és lábaink erejével, szerelési képességeinkkel. Budapesten, Kispesten működünk...

Garmada Áruház

Garmada Áruház

Tele van a szekrény, az erkély, a kamra, a pince, a padlás olyan dolgokkal, amiket nem használsz? Kinőtte a gyerek? Kiment a divatból? Már nem jó rád? Megvetted, de nem használod? Könnyen lehet, hogy másnak éppen a Te cuccod kell! Bérelj árusítóhelyet, felesleges dolgaidat add el nálunk...és vidd haza a teljes bevételt! Ruhát, cipőt, táskát, ékszert, könyvet, lakásfelszerelést, sportszert, gyerekholmit, dísztárgyat, képet, háztartási eszközt, vagy különleges, ritka, egyedi dolgokat vennél? Régi, de értékes tárgyak érdekelnek? Lehet, hogy épp nálunk találod meg, amit keresel. A kínálat állandóan változik, ezért érdemes gyakran benézni hozzánk, nehogy elszalassz egy jó vételi lehetőséget!

Kacatéria

Kacatéria

Bizományosi értékesítésre átveszünk minden használható, működőképes - Ön számára már felesleges de mások által keresett - árucikket. Nagyobb tétel ( pl: hagyaték) esetén a szállításról gondoskodunk. Nézze meg kínálatunkat a termékek között, kérésére a termékről részletesebb fotókat küldünk. Internetes rendelés esetén szállítás előzetes egyeztetés szerint.

Tuti menü