Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műszaki bizományi képes leírás - Használt cikkek.tlap.hu
részletek »

Műszaki bizományi - Használt cikkek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznaltcikkek.tlap.hu » Műszaki bizományi
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bizományi kereskedés

Bizományi kereskedés

Az alábbiakban a kiemelt termékek láthatók. A további termékek megtekintéséhez kérjük válasszon termékcsoportot a bal oldali menüből. Megrendelését e-mailben vagy telefonon adhatja le. A vásárlással kapcsolatos további tudnivalók a "Vásárlási információk" menüpont alatt találhatók. Elérhetőségeinket a "Kapcsolatfelvétel" menüpont alatt találja meg.

Bizományi portál

Bizományi portál

Szolgáltatások: - Ünnepek alatt Ügyelet, - Új szolgáltatásunk: LCD TV javítás! Televíziók,videók,dvd írók, lejátszók,hangtechnikai, egyéb videotechnikai,számítástechnikai,vagyonv édelmi, elektromos berendezések javítása karbantartása. - Ultrahangos óra, ékszertisztítás, - 3 munkanapnál tovább tartó javítás esetén, cserekészülék bérelhetö.

Dino Bizományi

Dino Bizományi

Műszaki bizományi kereskedés Komló városában. Fő profil: használt műszaki termékek vétele és eladása. A főbb értékesített terméktípusok: szórakoztató elektronika, háztartási készülékek, továbbá bútor.

Használt lépcsőlift garanciával

Használt lépcsőlift garanciával

Cégünk fő tevékenysége a mozgásukban korlátozott személyek otthonainak akadálymentesítése használt lépcsőlift telepítésével. Ezeket közvetlenül az angliai gyártótól szerezzük be, ezért az elérhető ár mellett még 1 éves garanciát is vállalunk termékeinkre. A széklift kevés helyet foglal, igényes formatervezésű, és egyéni kárpitozása által bármely otthonba beleillik. Egyszerre egy személy szállítására képes, belső akkumulátorral rendelkezik, mely által áramszünet esetén is biztonságosan használható.Bel és kültérre is telepíthető lépcsőlift, így bármilyen szintkülönbség könnyen járhatóvá válhat.

Kőnig Műszaki Bizományi

Kőnig Műszaki Bizományi

Értékbecslés, bizományi értékesítés, illetve árufelvásárlás készpénzért. Hívásra házhoz megyünk! Szakszerű értékbecslés, felvilágosítás. Minden nálunk vásárolt készülékre 0% befizetéssel, Kamatmentes hitelt tudunk biztosítani! Minden Készülékre garancia!

Matáma Bizományi

Matáma Bizományi

Szolgáltatások: - Műszaki cikkek készpénzes adásvétele, - Ingyenes kiszállás, - Ingyenes házhozszállítás Pécsett és akár környékén is! Az áruházban elsősorban szórakoztató elektronikát és háztartási gépeket értékesítenek.

Műszaki bizományi bolt

Műszaki bizományi bolt

Vállalkozásunkat 1993.-ban Fhv Kft. néven indítottuk. Cégünk szórakoztató elektronikai cikkeket és háztartási kis- és nagygépeket, műszaki termékeket forgalmaz. Késöbb - új helyre költözést követően - beindítottuk ezen termékek weben való értékesítését is. Termékeink új, csomagolássérült, szépséghibás és használt termékekből állnak - garanciával! Adás-vétel-csere és bizományos értékesítésre is van mód. Mára a termékpalettánkban megtalálhatóak a ma oly divatos termékek is, mint a digitális fényképezőgépek, MP3/MP4-lejátszók, notebookok LCD televíziók és GPS-ek. Személyesen, telefonon és e-mailben is érdeklődhet/rendelhet vagy a webshop-unk segítségével kényelmesen, fotelből intézheti vásárlásait. Árlistánkban nem szereplő termékekre is felveszünk rendelést rövid szállítási határidővel. Folyamatos fejlesztéseket és termékbővüléseket tervezünk már a közeljövőben. Fizetési, szállítási lehetőségekröl Vevőszolgálat menüpont alatt található. Szeretettel várunk minden kedves vásárlót! Térjen be hozzánk!

Tuti menü