Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régiség kereskedők képes leírás - Használt cikkek.tlap.hu
részletek »

Régiség kereskedők - Használt cikkek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznaltcikkek.tlap.hu » Régiség kereskedők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Antal és Társa ékszer és régiség

Antal és Társa ékszer és régiség

Születésünk pillanatától közösségben élünk, mely elöször a családot, aztán barátokat, munkatársakat, kedves ismerösöket jelent. Ezeket a kapcsolatokat a szeretet működteti, és ha a szeretet működik, időről-időre jelentkeznek olyan pillanatok, amikor ennek tárgyi bizonyítékát, mint valaminek a megörökítését szeretnénk átadni. Ilyen meggondolásból kerestünk olyan tárgyakat az ékszerek mellé, amelyek jelentéssel, tradícióval bírnak és kifejezik az érzést, amit közölni szeretnénk: 'Fontos vagy nekem. Akkor is emlékezz rám, amikor már nem leszünk együtt. Amikor ezt a tárgyat kezedbe veszed, gondolj rám.' Ennek jegyében kívánunk kellemes időtöltést a böngészéshez oldalunkon!

Antikvitások, hagyatékok felvásárlása

Antikvitások, hagyatékok felvásárlása

Aranyfelvásárlás nagyon kedvező áron és feltételek mellett üzletünkben a 11. kerületben. Ezen felül felvásárolunk továbbá antikvitásokat is,könyveket bélyegeket, órákat, teljes hagyatékokat is akár ingatlannal is! Cégünk 35 éves tapasztalata reméljük kellő garanciát sugall hozzáértésünkre. Keressen minket!

Bardoni Eurostyle Régiségkereskedés

Bardoni Eurostyle Régiségkereskedés

Nézzen körül üzletünkben! Egy átfogó pillantás elárulja rólunk, hogy a XX. század első felének polgári bútoraival foglalkozunk. A szecesszió, a Bauhaus és az art-deco irányzatok lakberendezési tárgyain kívül antik bútorokat, dísztárgyakat is bemutatunk üzletünkben.

Böszörményi Aranyház

Böszörményi Aranyház

Régiség és hagyaték felvásárlást Budapesten és országosan is. Fontos számunkra a bizalom az ügyfeleinkkel, ezért minden esetben ingyenes értékbecslést biztosítunk a 12. kerületben lévő régiségboltunkban a Déli pálya udvartól 5 percre! Illetve Budapesten és országosan is ingyenes kiszállást biztosítunk kedves ügyfelünk részére! Régiségek mellett antik bútorokat, festményeket, szőnyegeket, arany és ezüst tárgyakat, ékszereket is felvásárolunk kiemelt áron napi legmagasabb árfolyamon. Ha régiség eladáson gondolkozik forduljon hozzánk bizalommal. Böszörményi Aranyház Budapesten.

Pintér Antik

Pintér Antik

Vállalkozásunkat 1990-ben indítottuk. A jelenlegi Falk Miksa utcai galériánk fokozatosan bővült közel 1.800 négyzetméter alapterületűre. Az üzlet Budapest belvárosában, a galériás negyedben, a Parlamenttől néhány lépésre található. Az épület 1907-ben épült, rendkívül gazdag díszkapuja, gyönyörű lépcsőháza, és fantasztikus pincerendszere sok világhírű filmben tűnik fel. Látványos terei nagyon jó hátteréül szolgálnak az antik és kortárs műtárgyaknak, festményeknek, bútoroknak. A galéria 'horizontálisan és vertikálisan' is több részre oszlik, három szinten, 32 teremben mutatjuk be kínálatunkat a kis vitrintárgyaktól az óriási kastélyberendezésekig, szőnyegtől a csillárig, a reneszánsztól napjainkig. Számosan azért választanak bennünket, hogy nívós, antik bútorokkal rendezzék be reprezentatív tárgyalójukat, dolgozószobájukat, otthonukat, üzlethelyiségüket, de sok olyan apró, de becses ajándéktárgy is gazdára talál nálunk, mint egy-egy arany vagy ezüst nyaklánc, karkötő, cigarettatárca vagy zsebóra. Kínálatunkról könnyen tájékozódhat a bal oldali menüben. A hely - nagysága és inspiráló terei miatt - időről-időre kulturális rendezvényeknek is helyet ad, így előadások, vetítések, sajtótájékoztatók és társasági események színteréül is szolgál. Zenei programjaink egyre több látogatót vonzanak, kínálatunkban klasszikus- és jazz-koncertek, világzenei előadások szerepelnek...

Régiség felvásárlás korrekt áron!

Régiség felvásárlás korrekt áron!

Roskadozik a padlás az antik tárgyaktól: ékszerek, könyvek, szőnyegek - csupa hasznavehetetlen holmi! Meglepődne, ha tudná, milyen értékkel bírnak ezek a tárgyak! Gondolt már a régiség felvásárlás lehetőségére? Engedje meg, hogy segítsünk! Önnek most egy olyan régiségkereskedő cégre van szüksége, akiben 100%-ig megbízhat. Keressen minket - antik bútor felvásárlás, festmény felvásárlás, azonnali készpénzért cserébe! Hagyaték felvásárlás teljes körű értékbecsléssel, díjmentes lakásürítéssel! Várjuk megkeresését!

Treff Shop

Treff Shop

Treff Shop antikvárium több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiséget. Fő profilunk a bútorok és műtárgyak. Vásárolna vagy esetleg eladna? Böngésszen folyamatosan bővülő értékes régiség kínálatunkat. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Tuti menü